HOTEL LOU PAOUVADOU er et perfekt udgangspunkt for oplevelser i det sydfranske. Hovedvejen direkte fra Sainte Maxime til motorvejen gør det nemt at køre ind i landet og opleve det pragtfulde Provence, eller tage motorvejen til Cannes, Nice og Monaco – den mondæne sydfranske riviera.

PROVENCE – et begreb – en drøm – hvor tiden står stille. Blot få kilometer fra Sainte Maxime findes et utroligt flot, uberørt og vidunderligt bagland med bl.a. små og store vinslotte samt naturfænomenet Grand Canyon du Verdon, der betragtes som et af verdens flotteste. Få andre steder i Europa findes der så afvekslende landskaber med højsletter, søer, skove, vinmarker, dybe kløfter, høje bjerge, vandløb af enhver art, autentiske bjerglandsbyer og meget andet.

ST. TROPEZ – CANNES – NICE – MONACO, alle fire byer er oplagte emner for dagsture fra Hotel Lou Paouvadou. Fra Sainte Maxime afgår der regelmæssigt båd til St. Tropez, der oprindeligt var et lille fiskerleje, men nu tiltrækker de store lystyachter og det raffinerede high society, som filmstjerner og andre berømtheder. Cannes er festivalernes by, mens Nice og Monaco byder på storbyens mange attraktioner, heriblandt et stort antal museer og gallerier.

PRISER, vilkår og andre faktuelle oplysninger findes på udskriftssiden. Vi er meget gerne behjælpelig med yderligere information ved henvendelse til Via France A/S eller Hotel Lou Paouvadou.