HOTEL LOU PAOUVADOU og vores dansktalende personale står klar til at byde Dem, Deres familie og venner velkommen til et ferieophold i en hyggelig og afslappet atmosfære tæt på by, strand og storslået natur.

HOTEL LOU PAOUVADOU ligger midt i rolige omgivelser på en lille snoet provencalsk villavej, men samtidig kun 5 minutters gang fra byens hvide sandstrand og de små gaders hyggelige restauranter, caféer og butikker.

RECEPTIONEN er Hotel Lou Paouvadou´s hjerte. Her har gæsterne mulighed for at se fjernsyn og DVD, læse dansk avis eller over en drink søge gode råd og vejledning hos personalet.

HOTEL LOU PAOUVADOU er indrettet med 20 moderne studios, dvs. 1-værelses lejligheder, der alle har tekøkken, badeværelse og kombineret opholds/soverum. Studioerne varierer i størrelse fra 17 m2, studio velegnet til 2 voksne, til studioer på 22 m2 incl. mezzanin (indskudt etage) velegnet til 2 voksne og 1-2 mindre børn. Studioerne i stueplan har udgang til egen terrasse, mens en del af studioerne på 1. sal har balkon eller fransk altan.
HOTEL LOU PAOUVADOUs charmerende have med swimmingpool danner den helt rigtige ramme for afslappet solbadning, en god bog i skyggen af pinjetræet, en bordtenniskamp eller blot en kølende dukkert. Haven er et naturligt samlingspunkt. Her udveksler gæsterne oplevelser og erfaringer og giver dermed hinanden ny inspiration til fortsat udforskning af alt lige fra spændende restauranter til uspolerede landsbyer i det provencalske bagland.
PERSONALET på Hotel Lou Paouvadou serverer gerne morgenmad med friskbrygget kaffe og te, baguette og franske croissanter. I løbet af dagen tilbyder køkkenet små lune anretninger, forskellige salater og diverse tilbehør. Endvidere er der mulighed for at købe is, sydfranske vine og andre gængse drikkevarer. Gæsterne kan vælge at få serveret mad og drikkevarer i deres studioer, på egen terrasse eller i hotellets have.