Villa Marie ved den franske Riviera

Villa Marie er beliggende på en stille blind vej 800 meter fra havnen, centrum af Sainte Maxime og stranden. 400 meter til Hotel Lou Paouvadou, hvor man er velkommen til at benytte have og swimmingpool.

Stor kuperet have med klipper og stensætninger. Der er flere terrasser, havestole + bord + liggestole og gas-grill. P-plads på grunden.

Villa Marie er opdelt i en lejlighed nederst og en lejlighed øverst med separat indgang til hver lejlighed.

Lejlighed nederst – udlejes til maks. 6 personer, heraf maks. 4 voksne:

Består af 2 store soveværelser, det ene med dobbeltseng og det andet med 2 enkeltsenge, der kan sættes sammen til en dobbeltseng. En stor stue med sofagruppe, TV og DVD samt spisebord til mindst 6 personer. I stuen er en sovesofa til at slå ud og beregnet til soveplads for børn. 1 badeværelse med bruser og badekar. 1 separat toilet. 1 køkken med gaskomfur, indbygget ovn, mikroovn, opvaskemaskine og køleskab med frys.

Lejlighed øverst – udlejes til maks. 6 personer:

Består af 2 store soveværelser med dobbeltsenge og et mindre soveværelse med 2 enkeltsenge, der kan sættes sammen til dobbeltseng. En stor stue med pejs, sofagruppe, TV og DVD samt spisebord til mindst 6 personer. 1 nyrenoveret badeværelse med bruser og badekar. 1 nyrenoveret separat toilet. 1 køkken med gaskomfur, indbygget ovn, opvaskemaskine, køleskab og mikroovn. Et separat rum med vaskemaskine, tørretumbler og fryser.